середа, 17 грудня 2014 р.

У наступніх блогах про розвиток скейт борда у роках..

1970-е

На початку 1970-х, Френк Несворті створює поліуретанові колеса[1]. Завдяки таким їх властивостями, як покращене зчеплення з дорогою та легкість, популярність скейтбордингу різко збільшується. компанії починають випуск підвісок спеціально призначених для скейтбордингу. Деки стають ширше, досягаючи 10 дюймів (25,4 см), таким чином даючи скейтеру більше контролю над скейтом.
Виробники починають експериментувати з новими матеріалами для дек, такими як скловолокно і алюміній, але більшість грудня робляться з кленовоїфанери. Скейтери починають винаходити нові трюки. Також, каліфорнійські скейтери, серед яких Ty Page, Bruce Logan(англ.)укр.Bobby Piercy(Kevin Reed і команда Z-Boys, починають кататися в басейнах, порожніх через посухи 1976 року. Вони є першими, хто почав кататися в стилі верт.
Результатом верт-руху стала боротьба скейт-парків з високою відповідальністю, що призвело більшість з них до закриття. У відповідь на це, верт-скейтери почали будувати свої власні рампи, а фристайл-скейтери продовжували розвиватися в стилі Флетленд. Таким чином, до початку 1980-х років, популярність скейтбордингу знову знизилася

Немає коментарів:

Дописати коментар